TRAININGSACTEREN

“Levend lesmateriaal:
Leren door te doen! Oefening baart kunst!"

Ja zeker! Je kunt me inhuren als trainingsacteur voor individuele medewerkers, je team of volledige afdeling. Denk aan gesprekstechnieken via videocalls als Skype, of als aanvulling binnen uw bestaande programma. Maatwerk is altijd mogelijk.

Als trainingsacteur ben je het levende lesmateriaal in trainingen, cursussen en workshops. Heb je een training te geven op het gebied van communicatie? Denk aan het geven van feedback, omgaan met klachten, conflictsituaties, eigenlijk alles waar er sprake is van interactie en communicatie. 

Wil je je medewerkers aan het denken zetten over een bepaald onderwerp, door middel van een ervaring? Je kunt mij inzetten in diverse werkvormen om het leereffect te verhogen. Leren door het te doen, leren door ervaren. De deelnemer gaat immers een écht gesprek of situatie aan. 

Vanuit enthousiasme, creativiteit, professionaliteit en humor zet ik in diverse werkvormen de werkelijkheid neer zoals deze is. Mijn ervaringen in het bedrijfsleven, mijn studie psychologie, mijn ervaring in improvisatie, het volgen van diverse trainingen en de opleiding voor trainingsacteur, zorgen ervoor dat ik de mooist mogelijke verbindingen kan maken en resultaten boek. 

Ik ben het gewend te werken met verschillende modellen en theorieën. Mijn oprechtheid, directheid, empathisch vermogen en inlevingsvermogen zorgen ervoor dat de deelnemer zich op zijn gemak voelt. Vanuit deze veilige leeromgeving ben ik in staat de deelnemer uit de dagen, een stap verder te brengen en leerdoelen te behalen. 

Mijn uiteindelijke doel is om de deelnemer naar huis te laten gaan met een gevoel. Op deze manier ervaart de deelnemer een gevoel van succes en voilà! Daar is de gemotiveerde deelnemer om het geleerde in de praktijk toe te passen. De mooiste ervaring die je een deelnemer kunt brengen is het ervaren van succes.
  • Text Hover
  • Text Hover
Mijn expertises
Effectief communiceren
0%
Omgaan met (verbale) agressie
0%
Sollicitatiegesprekken
0%
Werving & selectiegesprekken
0%
Functioneringsgesprekken
0%
Simulatiepatiënt HBO-V & GGZ
0%
Klantgericht communiceren
0%
Klantbeleving
0%
Omgaan met feedback
0%
Conflicthantering
0%
Omgaan met grensoverschrijdend gedrag
0%
Modellen en theorieën 
STAR(R)
0%
LSD
0%
IPIE
0%
Kernkwadranten Daniel Ofman
0%
Roos van Leary
0%
Insight Discovery (DISC)
0%
Feedback op basis van de 4G's
0%
ABC + D agressiemodel
0%
Teamrollen van Belbin
0%
  • Text Hover
  • Text Hover