ENTERTAINMENT

"The sky is the limit, maatwerk is altijd mogelijk"

De allerleukste manier om je gasten / bezoekers of deelnemers te entertainen! Je kunt me inhuren als typetje op uw party, training, evenement, of als typetje passend bij een thema binnen jouw programma. 

  • Elk typetje kan een hoofd-of bijrol spelen in jouw programma om je gasten op een unieke en enthousiaste manier te verwelkomen en entertainen. Ieder typetje brengt een aantal kwaliteiten met zich mee:
  • Elk typetje heeft de kwaliteit om tijdens uw bijeenkomst te presenteren, aan te kondigen en af te sluiten.
  • Elk typetje heeft de kwaliteit in te kunnen spelen op actualiteiten zowel binnen jouw thema als dat wat er in de wereld gebeurt.
  • Elk typetje heeft de kwaliteit om de gasten te vermaken
  • Elk typetje heeft de kwaliteit om aan te sluiten aan de doelgroep
  • Elk typetje heeft de kwaliteit om te improviseren
  • Elk typetje heeft de kwaliteit om de gast zich vooral prettig en fijn te laten voelen
  • Elk typetje is in te zetten op (bedrijf) events, beurzen, openingen, festivals, braderieën, lokale feesten, bruiloften en promoties

Naast de kwaliteit die elk typetje met zich meebrengt voldoet het typetje aan een heel belangrijke voorwaarde. Ieder typetje heeft namelijk altijd respect voor de gasten / bezoekers en deelnemers. Ook zorgt elk typetje voor een veilige en prettige omgeving. 
Fouter dan fout! Over de top! Fitgirl 2.0!

Typetje: Fara Fanatics

Vanuit onuitputtelijk enthousiasme en motivatie vermaakt Fara Fanatics je gasten /bezoekers met een amazing over the top work-out. Als het nodig is ‘on the spot’ of in een eigen area, de F-spot genaamd. Stress??? Fara haalt het weg. Gedemotiveerd??? Fara geeft het terug. Moe??? Fara brengt energie. Ze gooit haar fitnessmat uit en gaat ter plekke aan de slag. Uiteraard verdient de gast een onverwachte bonus.

Gastvrijheid ten top!

Typetje: Hannie Hostess

De gulle Amsterdamse Hannie Hostess vliegt en rent voor je gasten. Je kunt je niet warmer welkom worden geheten. Dat geef ik je op een brieffie! Ze wijst de weg, brengt nippetannesies (drankjes), deelt gadgets uit, maakt een praatje, niks is haar te gek. Kortom, ze zorgt ervoor dat het je gasten aan niets ontbreekt, alles met een eeuwige glimlach van oor tot oor.

Alles onder controle!!!! Procesbewaking en beyond!

Typetje: Philien Prosecqueen

Philien laat alles op rolletjes lopen. Neemt over waar (on)nodig. Van ontvangst tot sluiting. Jouw evenement kan niet meer stuk onder de controle van Philien. Memobord onder de arm, ze legt uit, gebied, controleert, presenteert, test, you name it. Zij gaat niets en niemand uit de weg om de boel te controleren. Alles maar dan ook werkelijk alles houdt zij in de gaten. Serieus, bekwaam, niet over het hoofd te zien, een echte Gooische dame.

Elluk moment is een selfiemoment, eg woar!

Typetje: Samaanta Selfie

Goeiedaaaag! Meat Samaanta uit Utereg!! Zij is een heuse Selfie goeroe, al zegt zij het zelf. Samaanta Selfie heeft zelfs een heuse selfie cursus ontworpen voor jouw gasten. Waar je gast ook staat of is, overal kun je een selfie maken. Ze bezorgt je gasten de perfecte selfie. Met haar bijzondere tips kan er niks misgaan. Je gasten gaan naar huis met de best selfie ever! Het gaat allemaal om de presentatie en natuurlijk de lipgloss!

Keigelukkig! Da’s waar het om draait!

Typetje: Gilberta Gelukscoach

Zeg je geluk, dan zeg je Gilberta. Het gaat vooral om het ‘samen’, om de ‘verbinding’. Geluk met een zachte 'G'. De altijd gelukkige Gilberta zoekt naar de verbindingen tussen jouw gasten en brengt elkander tot elkaar.Met haar ludieke interviews, werkvormen of geluksquiz haalt Gilberta bij iedereen het geluk naar boven. Iedereen is natuurlijk even bijzonder, maar zij is natuurlijk zelf het inspirerende voorbeeld. Dit alles vanuit alle rust, ruimte en regelmaat. Omarm! Geluk zit ‘m nou juist in de dingen die je niet kunt bedenken. Na een sessie met Gilberta gaan al je gasten keigelukkig naar huis!

Met je handen in het haar? Aan creativiteit geen gebrek!

Maatwerk

Heb je een bijeenkomst die je een ludiek tintje wil geven? Je wilt weten hoe? Inspiratie nodig? Mijn doel is om jouw gasten / deelnemers een onvergetelijke dag te bezorgen. De dag waarvan ze zeggen, “weet je nog, hoe geweldig dat was?” Ik ga graag voor je aan de slag en denk met je mee. Mogelijkheden ten over.