REFERENTIES
REFERENTIES
TRAININGSACTEREN

REALISTISCH EN HERKENBAAR

In mijn training Omgaan met Klachten en Escalaties heeft Jolanda als trainingsactrice de rol van klant op een realistische en herkenbare wijze neergezet. Dit maakte dat de deelnemers op een veilige manier konden experimenteren met de-escalerend gedrag. Jolanda wist op een prettige en constructieve wijze te verwoorden wat het effect was van het getoonde gedrag op haar als klant. Hierdoor werd het lerende vermogen gestimuleerd. Zowel de deelnemers als ik hebben de samenwerking met Jolanda als heel nuttig en fijn ervaren. 
 Ancy Bierens, Trainer at &Co Coaching & Ontwikkeling

ONGELOOFLIJK ECHT EN GELOOFWAARDIG

“Jolanda is een zeer getalenteerde trainingsacteur. Zij heeft voor een interne opleiding als trainingsacteur gefungeerd. Jolanda heeft in die rol prima en professioneel opgetreden. De inzet van haar betrof diverse rollenspellen. Ze toonde een zeer veelzijdig gedragsrepertoire, kan enorm goed schakelen en komt ongelooflijk 'echt' en geloofwaardig over in haar verschillende rollen. Mijn medewerkers waren net als ik erg onder de indruk van haar professionaliteit. Ik zou haar willen typeren als deskundig, gedreven, sympathiek, spontaan en vrolijk. Ik kan haar zeer zeker aanbevelen als trainingsacteur.” 
Marcel van den Berkmortel Teammanager Facilitaire Diensten ORO

LEERDOEL SAMEN MET DEELNEMER BEREIKT

“In de trainingen "Feedback geven" voor het Diakonessenhuis in Zeist heb ik Jolanda ingezet als trainingsactrice. Op een inspirerende manier heeft Jolanda een omgeving gecreëerd waarin de deelnemers met succes inzicht hebben gekregen in hun ontwikkelpunt. Door de rust die zij uitstraalt en haar empathisch vermogen lukt het haar het leerdoel samen met de deelnemer te bereiken. Tijdens haar spel kan zij op natuurlijke wijze de deelnemer "over de streep trekken", waardoor de deelnemer zich blijvend op zijn / haar gemak voelt. Jolanda is in staat om zeer constructief feedback te geven. De deelnemers ervaren dit als heel prettig."
René van den Berg, Trainer Berg- en Gastvrijheid

EEN ONVERGETELIJKE ERVARING

“Als trainingsactrice heeft Jolanda de afgelopen twee weken ruim 60 bedrijfskunde studenten laten ervaren hoe het is om een gesprek met de directie van een grote verzekeringsmaatschappij te voeren. Ze zorgde voor een veilige leeromgeving waarbij studenten werden uitgedaagd het beste uit zich naar boven te halen. Met haar spel en 'spot-on feedback' is het voor ons een ervaring geworden om nooit meer te vergeten.”
Arjen Maris, Docent Logistiek en Economie
REFERENTIES
ENTERTAINMENT

TYPETJE FARA FANATICS LOKT LEUKE REACTIES UIT

"Jolanda kwam bij ons in het verpleeghuis als typetje 'Fara Fanatics' tijdens een feestelijke middag wat in het teken stond van meer bewegen. Ze kwam haar (ongewilde) adviezen geven aan de bewoners en zorg over gezond eten en bewegen. Jolanda was voor en gedurende de feestdag prettig in samenwerking en contact. Ze dacht mee en adviseerde waar nodig. Ze was als typetje een heel ander persoon en lokte leuke reacties uit. Ze voelde goed de bewoners en de zorg aan wat ze wel/niet wilden en paste hier haar benadering op aan. Voor de bewoners was het typetje minder goed te begrijpen (had vaak te maken met beperkte cognitie) maar voor de zorg en collega's paste Jolanda zeer goed in onze dag. Zeker aan te bevelen bij bijeenkomsten om de mensen te prikkelen!"
Rosanne Teeuwen, ergotherapeut bij Laurens