OVER MIJ

“Bezorg de mensen een gevoel van succes, een glimlach en ze stralen."

Wat leuk dat je wat meer over mij wilt weten! Mijn naam is Jolanda Veronica Jungschläger, enthousiast en vol energie! 

Op een dag dan weet je wat je later worden wil! Mijn hele leven houd ik me al bezig met acteren. Van kleins af aan mochten mijn ouders genieten van mijn optredens tussen de gordijnen. Daarnaast loopt er een rode draad door mijn leven heen die te maken heeft met leren en ontwikkelen.

Wat ging er aan vooraf?
In mijn vroegere dagen ben ik gestart aan de PABO, om vervolgens via allerlei omwegen in het bedrijfsleven terecht te komen. Binnen het bedrijfsleven ben ik altijd bezig geweest met leren en ontwikkelen. Eerst als teamleider op een callcenter en later als intern opleidingsadviseur bij de Rabobank. Hoe mooi was het dat ineens het kwartje viel en ik het acteren en leren en ontwikkelen samen kon laten vallen! Omdat ik vind dat je nooit te oud bent om te leren en dat te doen wat het beste bij je past, heb ik in 2016 de opleiding voor trainingsacteur gevolgd bij Theaterschool De Trap in Amsterdam. Tijdens iedere bijeenkomst groeide de passie elke keer verder in mij. Ook kreeg ik de kans om als actrice aan de slag te gaan bij Madame Tussauds. En nee, niet als wassen beeld ! Als de rustige en bedachtzame Marie Tussauds lichtte ik een tipje van de sluier op en deelde ik de geheimen van het maken van de wassen beelden met de bezoeker. Als de excentrieke Franse mode ontwerpster Eugenie, zorgde ik ervoor dat iedereen eruit zag om door een ringetje te halen en dat zij klaar waren voor mijn modeshow, kleedde ze aan, ik leerde ze lopen op de catwalk en gaf ongevraagd stylingtips.

Trainingsacteur
Sinds december 2016 mag ik mezelf gecertificeerd trainingsacteur noemen. Als trainingsacteur kan ik op een speelse manier de mensen aan het denken zetten. Door mijn grote voorstellingsvermogen ben ik zeer creatief en met mijn inlevingsvermogen in staat om ervoor te zorgen anderen juist datgene te bieden wat zij nodig hebben. Vanuit mijn natuurlijk spel en oprechte constructieve feedback die ik geef als trainingsacteur, lever ik een mooie bijdrage aan de ontwikkeling van de deelnemer.

Entertainment
In 2016 en 2017 ben ik naast mijn werk bij de Rabobank aan het werk gegaan als actrice in diverse rollen bij Madame Tussauds. Wat een heerlijkheid om in een andere gedaante te mogen kruipen en op deze manier mensen te vermaken en enthousiasmeren. Wat is het prachtig om te zien dat mensen genieten en naar huis gaan met een onvergetelijke ervaring. Vanuit dit gevoel is het uitvoeren van verschillende typetjes ontstaan. Als eerste ben ik gestart met mijn alter ego Fara Fanatics, met zelfs een heus eigen YouTube kanaal. Van hieruit zijn al mijn andere alter ego’s ontstaan. En er is nog zoveel meer….

Wat is mijn doel?
Als creatief artiest wil ik met mijn humor en speelsheid de ander laten schitteren, plezier meegeven en op die manier resultaat boeken. Dit zowel in mijn rol als trainingsacteur als in de rol van verschillende typetjes.
 • Text Hover
Aan de ene kant, heel serieus, kalm, doordacht, rustig, empathisch en gestructureerd. Aan de andere kant, altijd vol ideeën, impulsief, voelend, humorvol en enthousiast.

" Zowel in mijn werk als privé probeer ik net als mijn sterrenbeeld weegschaal in balans te zijn."

 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover